Συνέντευξη με την αγαπημένη μας τραγουδίστρια Στέλλα Θάνου

ΔΙΆΦΟΡΑ

Συνέντευξη με την αγαπημένη μας τραγουδίστρια Στέλλα Θάνου 

Η ομάδα του ofoititis.gr  συνάντησε τη αγαπημένη μας φοιτήτρια Στέλλα Θάνου στο Blow Cafe Bar στην Λευκάδα όπου μια συνέντευξη εξελίχθηκε σε μια όμορφη κουβέντα εφ’ όλης της ύλης,μια συζήτηση που διήρκησε περίπου 1 ώρα, γεμάτη αλήθειες και χιούμορ.
Στη συνέντευξή της, μας αποκαλύπτει τα σχέδια της για το μέλλον, πως την κέρδισε το τραγούδι, που θα την απολαύσουμε στην Λευκάδα και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα. Καλή ανάγνωση…


Πως και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, το όνειρό μου ήταν να γίνω τραγουδίστρια.Οι γονείς μου με πείραζαν πάντα και αστειευόντουσαν.Ώσπου μου δόθηκε αρχικά η ευκαιρία στις σχολικές εκδηλώσεις και αργότερα το όνειρό συνεχίστηκε εδώ στη Λευκάδα. Την εξέλιξη μου σε αυτό τον τόπο και τα πρώτα μου βήματα τα χρωστάω στον αγαπημένο μου Θοδωρή Φατούρο που από την αρχή πίστεψε σε ένα “άστρο” που μου έλεγε συνεχώς πως έχω κι έτσι ξεκίνησα δειλά-δειλά τα πρώτα μου live στους “Πειρατές-cafe bar”.

Ποιά τραγουδίστρια έχεις ως είδωλο και θα ήθελες να της μοιάσεις;

Κάθε τραγουδίστρια έχει κάτι μοναδικό αλλά εκείνη που θαυμάζω και σαν καλλιτέχνη αλλά και ως προς την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει την δουλειά τη είναι η Χάρις Αλεξίου.

Πως περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο; Ποια είναι τα χόμπι σου; 

Σπάνια βρίσκω ελεύθερο χρόνο  λόγω της σχολής και της δουλειάς παράλληλα αλλά όταν συμβαίνει αυτό προτιμώ να τον περνάω με τους αγαπημένους μου φίλους που είναι σε όλα δίπλα μου.

Σε ποιο μαγαζί θα σε συναντήσουμε φέτος;

Κάθε Παρασκευή βρίσκομαι στο “Πάει Καιρός” σε έναν πολύ ωραίο και ζεστό χώρο.Επιπλέον πραγματοποιούνται και κάποιες έξτρα εμφανίσεις σε Πρέβεζα και Βόνιτσα.

Πόσο δύσκολος είναι ο χώρος του τραγουδιού;

Ο χώρος του τραγουδιού είναι αρκετά δύσκολος και σκληρός. Έχω περάσει αρκετά δύσκολα σε σημείο να θέλω να τα παρατήσω. Πάντα όμως εμφανίζονταν οι άνθρωποι σαν “από μηχανής θεοί” που μου έβγαζαν αυτές τις σκέψεις όπως ο Κώστας Παρούσης και ο Νίκος Μπισδάκης.
Εξαιρετικοί μουσικοί και άνθρωποι και σίγουρα στην επιτυχία συμβάλλουν κατά πολύ.

 

 

Πως συνδυάζεις τη σχολή, τη μουσική και τη δουλειά σου;

Την σχολή τη μουσική και τη δουλειά μου τα συνδυάζω χάρης  στην άψογη συνεργασία μου με την οικογένεια του taste and coffee όπου έχουμε αναπτύξει ένα υπέροχο κλίμα και υπάρχει μεγάλη κατανόηση και στήριξη, τόσο από τους εργοδότες όσο και από το προσωπικό.

Ποιά είναι τα μελλοντικά σχέδια και τι ετοιμάζεις;

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μου για την μουσική δεν τελειώνουν ποτέ.Έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου σχετικά με αυτό και αρκετές προτάσεις
που είναι ακόμα σε συζήτηση.Πάντως όπως και να έχει, οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε θα είστε εσείς που τόσο καιρό με στηρίζετε και με την αγάπη
σας μου δίνετε θάρρος να συνεχίζω να προσπαθώ για ότι καλύτερο.

Τέλος ένα μήνυμα που θα ήθελες να μοιράσεις μαζί μας, και με τους θαυμαστές σου;

Να μην τα παρατούν ποτέ.Να πασχίζουν να εκπληρώσουν στόχους κι επιθυμίες και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Η ζωή άλλωστε έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε οδηγεί εκεί που πρέπει να πας. Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια γιατί χωρίς εσάς το όνειρο θα είχε μείνει ανεκπλήρωτο.

 

Leave a Reply