Η Samsung εξηγεί τους λόγους για τα «εκρηκτικά» Galaxy

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ

Η Samsung εξηγεί τους λόγους για τα «εκρηκτικά» Galaxy

 

 

H Samsung υπόσχεται να αποκαλύψει το μυστήριο πίσω από τις εκρήξεις των smartphone Galaxy Note 7 την επόμενη εβδομάδα

Η εταιρεία προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την τεχνολογική κοινότητα λίγο πριν βγάλει στην αγορά τον νέο Galaxy S8.

Η Samsung είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα αποτελέσματα των ερευνών για το φιάσκο με το Samsung Galaxy Note 7 σε μια συνέντευξη τύπου που θα λάβει χώρα στις 23 Ιανουαρίου.

AdTech Ad

Ο Koh Dong-jin,επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας, θα εξηγήσει γιατί μεγάλος αριθμός τηλεφώνων έπιασε φωτιά ακολουθώντας την κυκλοφορία της συσκευής τον περασμένο χρόνο και θα αποκαλύψει τα προληπτικά μέτρα που πήρε η εταιρεία προκειμένουν να εξασφαλήσει ότι κανένα αντίστοιχο πρόβλημα δε θα επανεμφανιστεί στο μέλλον.

Οι αρχικές αναφορές των φλεγόμενων Note 7s μιλούσαν για απόσυρση 2,5 εκατομμυρίων συσκευών από την εταιρεία και αντικατάστασή τους με άλλες. Ωστόσο και οι συσκευές αντικατάστασης ξεκίνησαν να αναφλέγονται οδηγώντας σε μια τελική παγκόσμια ανάκληση του προ¨οόντος.

Οι πρώτες εικασίες έκαναν λόγο πως ο υπερβολικά λεπτός σχεδιασμός ή ένα πρόβλημα στις μπαταρίες του Note 7 ηταν υπεύθυνα για το πρόβλημα, αλλά κάποιες αναφορές στο Reuters από μια ανώνυμη πηγή ανθρώπου σχετικού με το ζήτημα τοποθετεί ως κύριο υπεύθυνο την μπαταρία.

 

πηγη: insider.gr

Leave a Reply